អង្ករផ្ការំដួលរបស់កម្ពុជា ជាប់ចំណាត់ថ្នាក់ជាអង្ករដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់បំផុតលើពិភពលោក
សម្រាប់រយៈពេលបីឆ្នាំជាប់ៗគ្នានេះ អង្ករក្រអូប ឬផ្ការំដួលរបស់កម្ពុជា បានជាប់ចំណាត់ថ្នាក់ជាអង្ករដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់បំផុតក្នុងពិភពលោក។ ប៉ុន្តែនៅឆ្នាំនេះ តំណែងជើងឯកដែលគេចង់ដណ្ដើមយកយ៉ាងខ្លាំង និងដែលប្រគល់ដោយក្រុមអ្នកកាត់សេចក្ដីនៅក្នុងសន្និសីទអង្ករពិភពលោករៀបចំឡើងនៅសណ្ឋាគារសូហ្វីតែលក្នុងរាជធានីភ្នំពេញនេះ ត្រូវបានគ្រងរួមគ្នាជាមួយអង្ករក្រអូបហូម៉ាលី (Hommali) របស់ប្រទេសថៃ។ http://ift.tt/eA8V8J
អង្ករផ្ការំដួលរបស់កម្ពុជា ជាប់ចំណាត់ថ្នាក់ជាអង្ករដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់បំផុតលើពិភពលោក
Reviewed by yim PH
on
11:03 AM
Rating: