Insurance

728x90

អង្ករ​ផ្ការំដួល​​របស់​កម្ពុជា​ ជាប់​ចំណាត់​ថ្នាក់​ជា​អង្ករ​ដែល​​​មាន​​​រសជាតិ​​​ឆ្ងាញ់​​​បំផុត​លើ​ពិភព​លោក​​

សម្រាប់​រយៈ​ពេល​​​បី​ឆ្នាំ​ជាប់​ៗ​គ្នា​នេះ ​អង្ករ​ក្រអូប​​ ឬ​ផ្ការំដួល​របស់​កម្ពុជា​​​ បាន​ជាប់​ចំណាត់​ថ្នាក់​ជា​​អង្ករ​ដែល​​​មាន​​​រសជាតិ​​​ឆ្ងាញ់​​​បំផុត​ក្នុង​ពិភព​លោក​។ ប៉ុន្តែ​នៅ​ឆ្នាំ​នេះ តំណែង​ជើង​ឯក​​ដែល​គេ​ចង់ដណ្ដើម​យក​​​យ៉ាង​ខ្លាំង​​ និង​ដែលប្រគល់​​ដោយ​​​​ក្រុម​អ្នក​កាត់​សេចក្ដី​នៅ​ក្នុង​សន្និសីទ​​អង្ករ​ពិភព​លោក​​រៀបចំ​ឡើង​នៅ​សណ្ឋាគារ​សូហ្វីតែល​ក្នុង​រាជ​ធានី​ភ្នំពេញនេះ​ ​​ត្រូវ​បាន​គ្រង​រួម​គ្នា​​ជាមួយ​អង្ករ​ក្រអូប​ហូម៉ាលី​ (Hommali) របស់​ប្រទេស​ថៃ​។ http://ift.tt/eA8V8J
អង្ករ​ផ្ការំដួល​​របស់​កម្ពុជា​ ជាប់​ចំណាត់​ថ្នាក់​ជា​អង្ករ​ដែល​​​មាន​​​រសជាតិ​​​ឆ្ងាញ់​​​បំផុត​លើ​ពិភព​លោក​​ អង្ករ​ផ្ការំដួល​​របស់​កម្ពុជា​ ជាប់​ចំណាត់​ថ្នាក់​ជា​អង្ករ​ដែល​​​មាន​​​រសជាតិ​​​ឆ្ងាញ់​​​បំផុត​លើ​ពិភព​លោក​​ Reviewed by yim PH on 11:03 AM Rating: 5

Entertainment

ads
Powered by Blogger.