Insurance

728x90

គ្រោះថ្នាក់​ដល់ជីវិត​ដែល​អ្នក​មិនដឹង នៅពេល​ញ៉ាំក្តាម​

ប្រភព៖ ដំណឹង ម្ហូប​ក្តាម​គឺ​ឆ្ងាញ់ ជីវជាតិ កាល់ស្យូម ល្អ​សម្រាប់​សុខភាព ។ គ្រាន់តែ​នៅក្នុង​សាច់​ក្តាម ១០០ ក្រាម មាន​ជាតិ​ប្រូ​តីត ១២,៣ ភាគរយ កម្រិត​ជាតិ​ខ្លាញ់ ៣,៣ ភាគរយ ជាតិ​កាលស្យ៉ូម ៥.០៤០ មី​លី​ក្រាម និង ផូស្វ័​រ ៤៣០ មី​លី​ក្រាម ។ វា​ក៏​មាន​ជាតិ​ដែក ៤,៧​មី​លី​ក្រាម វីតាមីន B1 ០.០១ មី​លី​ក្រាម វីតាមីន B2 ០,៥១​មី​លី​ក្រាម វីតាមីន B6 ០,១២​មី​លី​ក្រាម កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ូ ១២៥ មី​លី​ក្រាម និង មេឡានីន ០,២៥ មី​លី​ក្រាម​។​ ​បើទោះបីជា​សាច់​ក្តាម ដែល​មាន​សារធាតុចិញ្ចឹម​ជាច្រើន ប៉ុន្តែ​វា​ក៏​ធ្វើឲ្យប៉ះពាល់​ដល់​សុខភាព និង​ជីវិត​អ្នក​បិរ​ភោគ​ផងដែរ ។​ ​នៅទីនេះ​គឺជា​បទពិសោធន៍​ខ្លះៗ ចំពោះ​អ្នក ដែល​ត្រូវ​ចាំ ដោយ​ចង់​បរិភោគ​ក្តាម ៖ ​តើនរ​ណា​ដែល​មិន​អាច​បរិភោគ​ក្តាម​បាន ? […]



from Khmerpress http://ift.tt/1E0JV0a

via IFTTT
គ្រោះថ្នាក់​ដល់ជីវិត​ដែល​អ្នក​មិនដឹង នៅពេល​ញ៉ាំក្តាម​ គ្រោះថ្នាក់​ដល់ជីវិត​ដែល​អ្នក​មិនដឹង នៅពេល​ញ៉ាំក្តាម​ Reviewed by yim PH on 5:53 PM Rating: 5
Powered by Blogger.