គ្រោះថ្នាក់ដល់ជីវិតដែលអ្នកមិនដឹង នៅពេលញ៉ាំក្តាម
ប្រភព៖ ដំណឹង ម្ហូបក្តាមគឺឆ្ងាញ់ ជីវជាតិ កាល់ស្យូម ល្អសម្រាប់សុខភាព ។ គ្រាន់តែនៅក្នុងសាច់ក្តាម ១០០ ក្រាម មានជាតិប្រូតីត ១២,៣ ភាគរយ កម្រិតជាតិខ្លាញ់ ៣,៣ ភាគរយ ជាតិកាលស្យ៉ូម ៥.០៤០ មីលីក្រាម និង ផូស្វ័រ ៤៣០ មីលីក្រាម ។ វាក៏មានជាតិដែក ៤,៧មីលីក្រាម វីតាមីន B1 ០.០១ មីលីក្រាម វីតាមីន B2 ០,៥១មីលីក្រាម វីតាមីន B6 ០,១២មីលីក្រាម កូឡេស្តេរ៉ូ ១២៥ មីលីក្រាម និង មេឡានីន ០,២៥ មីលីក្រាម។ បើទោះបីជាសាច់ក្តាម ដែលមានសារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើន ប៉ុន្តែវាក៏ធ្វើឲ្យប៉ះពាល់ដល់សុខភាព និងជីវិតអ្នកបិរភោគផងដែរ ។ នៅទីនេះគឺជាបទពិសោធន៍ខ្លះៗ ចំពោះអ្នក ដែលត្រូវចាំ ដោយចង់បរិភោគក្តាម ៖ តើនរណាដែលមិនអាចបរិភោគក្តាមបាន ? […]
from Khmerpress http://ift.tt/1E0JV0a
via IFTTT
from Khmerpress http://ift.tt/1E0JV0a
via IFTTT
គ្រោះថ្នាក់ដល់ជីវិតដែលអ្នកមិនដឹង នៅពេលញ៉ាំក្តាម
Reviewed by yim PH
on
5:53 PM
Rating: